Колку сте задоволни од тоа како надлежните ги решаваат проблемите со снегот?


36%
110 гласа
лошо
33%
102 гласа
во центарот е арно, ама на високите делови е лошо
21%
66 гласа
добро
7%
24 гласа
не живеам во Велес

Вкупно гласови: 302