Како да се реши проблемот со кучињата скитници во градот?


52%
158 гласа
со изградба на стационар
24%
74 гласа
со усмртување
15%
46 гласа
нека шетаат, не се така лоши
7%
23 гласа
со кастрирање

Вкупно гласови: 301