Кој „велешки“ филм од двата снимени изминатите години во градот е Ваш фаворит?


61%
67 гласа
„Илузија“ на Светозар Ристовски
38%
42 гласа
„Јас сум од Титов Велес“ на Теона Митевска

Вкупно гласови: 109