Кој дневен весник го читате?


24%
64 гласа
Не читам весници
17%
47 гласа
Вест
15%
40 гласа
Фокус
9%
26 гласа
Дневник
9%
26 гласа
Од сите по нешто
7%
19 гласа
Вечер
4%
13 гласа
Нова Македонија
4%
11 гласа
Капитал
3%
9 гласа
Македонски спорт
3%
8 гласа
Утрински весник
0%
1 глас
Бизнис

Вкупно гласови: 264