Која македонска репрезентација ќе се квалификува на Олимпијадата во Лондон?


40%
103 гласа
ракометарите
31%
81 гласа
кошаркарите
25%
65 гласа
ниту една селекција
2%
7 гласа
ватерполистите

Вкупно гласови: 256