Оценете колку сте задоволни со услугите, цената, услужливоста, автомобилите во такси превозот во Велес?


34%
161 гласа
1 незадоволен
22%
106 гласа
3 и така и така
19%
93 гласа
2 слабо
12%
59 гласа
не се возам со такси
5%
28 гласа
5 одлично е
4%
23 гласа
4 многу добро е

Вкупно гласови: 470