Кој ќе биде новиот европски првак во фудбал?


33%
100 гласа
Германија
25%
74 гласа
Шпанија
9%
28 гласа
не следам фудбал
7%
23 гласа
Италија
6%
20 гласа
ниту една од предложените
6%
19 гласа
Англија
4%
13 гласа
Холандија
3%
11 гласа
Португалија
2%
8 гласа
Франција

Вкупно гласови: 296