Како се освежувате ова лето?


37%
216 гласа
со вода од градски водовод
16%
97 гласа
со лимунода Папаз
9%
57 гласа
со Скопско
9%
53 гласа
со Кожувчанка
7%
42 гласа
со Кока кола
6%
39 гласа
со Синалко
5%
34 гласа
со Златен даб
5%
32 гласа
со Пелистерка
1%
8 гласа
со Пепси кола

Вкупно гласови: 578