Со кое превозно средство патувате низ Македонија?


46%
167 гласа
со автомобил
18%
68 гласа
со автобус
17%
63 гласа
не сум излегол од градов со години
13%
49 гласа
со воз
4%
16 гласа
со такси

Вкупно гласови: 363