Каде годинава летувавте?


24%
74 гласа
Грција, Кипар
20%
61 гласа
Охридско, Преспа и Дојран
13%
41 гласа
на базен и езеро Младост
9%
28 гласа
кај баба на село
7%
22 гласа
Бугарија
7%
21 гласа
на крстарење
6%
19 гласа
Јадран(Хрватска, Црна Гора)
5%
15 гласа
Албанија
4%
13 гласа
Турција
2%
6 гласа
на планина

Вкупно гласови: 300