Што мислите за предложениот нов сообраќаен режим на улица Благој Ѓорев?


54%
247 гласа
да потребен е
26%
120 гласа
треба да се доработи, има некои недоречености
18%
85 гласа
постојниот не треба да се менува

Вкупно гласови: 452