Дали саката да читате за локалните политички збиднувања во градот?


52%
36 гласа
не фала доволно ми е политика
32%
22 гласа
да, сакам да читам, без политика не ме бидува
8%
6 гласа
Политиката за политичарите
5%
4 гласа
политика само за избори

Вкупно гласови: 68