Како ја оценувате новата шема на МТВ, со нови новинари, квалитетен спорт, нови филмови и серии?


52%
242 гласа
Се подобрија
33%
155 гласа
Не знам на кој канал ми е МТВ
9%
44 гласа
Не приметувам некоја разлика
3%
17 гласа
Полошо отколку што беше претходно

Вкупно гласови: 458