Колку сте здоволни од услугите во Велешката Болница?


43%
264 гласа
не дај Боже да влезеш во тие врати
20%
121 гласа
треба уште многу работи да се сменат на подобро
11%
67 гласа
третманот и односот е лош
8%
53 гласа
задоволен сум од докторите
7%
46 гласа
задоволен од сестрите
5%
34 гласа
здрав сум, не сум користел нивни услуги
3%
20 гласа
администрацијта ја кочи работата

Вкупно гласови: 605