Каде ќе ја пречекате Новата 2013 година?


33%
99 гласа
со друштво во домашна атмосфера
29%
87 гласа
пред телевизорот со најблиските
16%
50 гласа
во некоја кафеана, дискотека, ресторан
10%
32 гласа
во странство
4%
14 гласа
на отворено, пред Гимназија
4%
13 гласа
во планина

Вкупно гласови: 295