Каков пласман ќе има Македонија на СП во ракомет во Шпанија?


37%
83 гласа
ќе игра во осмина финале
25%
57 гласа
ќе игра во четвртфинале
13%
29 гласа
успех е и пласамнот на СП
12%
28 гласа
нема да ја мине групната фаза
11%
26 гласа
ќе се врати со медал

Вкупно гласови: 223