Каков е Вашиот став по новиот куќен ред во Велес?


23%
62 гласа
треба ли некој да не запозане со него
21%
56 гласа
кој ли само ќе го применува
19%
51 гласа
секое чудо за три дена
15%
40 гласа
да не биде само мртво слово на хартија
13%
34 гласа
време беше да се донесе
6%
16 гласа
добар е, ред мора да постои

Вкупно гласови: 259