Каков пласман Есма и Влатко ќе остварат на Евровизија?


33%
146 гласа
кој се пали на Евровизија уште
27%
121 гласа
нема да влезат во финале
24%
106 гласа
ќе разочараат
9%
42 гласа
ќе бидеме финалисти
4%
19 гласа
ќе имаат висок и добар пласман

Вкупно гласови: 434