Каков е Вашиот став за дивоградбите по течението на долна Бабуна?


61%
178 гласа
треба да се рушат
20%
58 гласа
треба да се легализираат
10%
29 гласа
секоја куќа има различна судбина
8%
24 гласа
не ме засега овој проблем

Вкупно гласови: 289