Каков пласман ќе оствари македонскиот претставник на годинашнава Песна на Евровизија?


61%
44 гласа
уште една година без пласман во финале
13%
10 гласа
ќе влезе во финале
13%
10 гласа
важно е да се учествува
5%
4 гласа
ќе победи
5%
4 гласа
песната е одлична , но не е евровизиска

Вкупно гласови: 72