Какво е Вашето мислење за идејата да се гради брана и акумулација на Вардар, над Башино село и да се помести пругата Скопје - Велес?


50%
133 гласа
да, тоа е потребно
30%
80 гласа
не, тоа е научна фантастика
19%
51 гласа
не сум запознаен

Вкупно гласови: 264