Каков пласман ќе има македонската кошаркарска реперезентација на ЕП во Словенија?


42%
108 гласа
што и да направат, наши се фала им
21%
56 гласа
ќе се пласираме во втората фаза
18%
48 гласа
ќе го повториме пласманот од Литванија
17%
45 гласа
ќе играме само во првиот круг

Вкупно гласови: 257