Поставувањето на споменик на Ататурк, на местото од велешките херои во Паркот кај Ликовниот салон


61%
102 гласа
не е во ред на местото од нашите херои да поставуваме туѓи
20%
33 гласа
за возврат на Турците да им поставиме споменик на Солунските атентатори
18%
30 гласа
тоа е добар проект за ширење на пријателството

Вкупно гласови: 165