Каков е ноќниот живот во Велес?


39%
132 гласа
танко е, малку за добра забава
26%
89 гласа
со друштво се собираме по дома
19%
65 гласа
супер има понуда, само да имаш пари
14%
47 гласа
одам во соседните градови

Вкупно гласови: 333