Во претстојната грејна сезона ќе се топлите на:


41%
188 гласа
дрво
33%
152 гласа
струја
23%
107 гласа
ме грее љубовта
1%
8 гласа
ќумур
0%
3 гласа
нафта

Вкупно гласови: 458