Кој ќе биде новиот светски првак во фудбал?


21%
65 гласа
Аргентина
20%
64 гласа
Бразил
13%
43 гласа
Англија
13%
41 гласа
Шпанија
8%
25 гласа
Германија
6%
20 гласа
Италија
5%
17 гласа
Холандија
5%
17 гласа
некоја друга репрезентација
4%
13 гласа
Португалија
0%
3 гласа
Франција

Вкупно гласови: 308