Зошто ни се случуваат сообраќајки на пешачки?


38%
136 гласа
виновни се возачите, не даваат предимство
26%
96 гласа
сите по малку, а пешаците во болница
16%
57 гласа
виновни се пешаците, не внимаваат кога минат
15%
56 гласа
виновна е полицијaта оти не казнува
3%
11 гласа
виновни се судиите оти досудуваат условно

Вкупно гласови: 356