По што ќе ја помните годинашнава Питијада?


30%
128 гласа
по ладните пити
23%
98 гласа
по одличната организација
15%
63 гласа
не бев да ја посетам
14%
59 гласа
по концертот на Црвена јабука
8%
34 гласа
по добрата забава
5%
24 гласа
по убавото вино
2%
11 гласа
по работното време 24/7

Вкупно гласови: 417