Каде ќе ја пречекате Новата 2014 година?


36%
113 гласа
во друштво во домашна атмосфера
32%
100 гласа
пред телевизорот со најблиските
14%
45 гласа
во некоја кафеана, дискотека, ресторан
10%
32 гласа
во странство
2%
9 гласа
на планина
2%
9 гласа
на отворено во друг град

Вкупно гласови: 308