Каков пласман и предвидувате на македонскта ракометна раперезентација на ЕП во Данска?


29%
84 гласа
што и да направат ќе не израдуваат
28%
80 гласа
ќе игра само во првата фаза
27%
79 гласа
ќе се пласира во втората фаза
8%
24 гласа
ќе игра во разигрувањето
6%
18 гласа
ќе освои медал

Вкупно гласови: 285