Дали тој што го фати крстот треба да добива подароци?


50%
216 гласа
на никого не можеш да му забраниш да подари нешто
35%
153 гласа
не, тоа никаде не го пишува
13%
57 гласа
да, потребно е

Вкупно гласови: 426