Како се информирате за случувањата во земјава?


31%
163 гласа
комбинирам од секаде по нешто
19%
101 гласа
од Телма
12%
67 гласа
ни гледам вести ни читам весници
10%
52 гласа
преку Сител
8%
44 гласа
од Слободен печат
4%
24 гласа
со Канал 5
3%
17 гласа
преку МТВ
2%
15 гласа
од Вест
1%
9 гласа
со АЛФА
1%
9 гласа
од Утрински
0%
5 гласа
со АЛСАТ М
0%
4 гласа
читам Дневник
0%
3 гласа
од Вечер
0%
3 гласа
преку Нова Македонија

Вкупно гласови: 516