Каде летово на одмор?


20%
66 гласа
Охридско
19%
64 гласа
Егеј (Грција Турција)
11%
38 гласа
Јадран ( Хрватска, Црна Гора)
11%
38 гласа
на друго летувалиште
9%
29 гласа
на базен
8%
27 гласа
на езеро Младост
6%
22 гласа
Дојранско
4%
15 гласа
на планина
3%
11 гласа
Црно море ( Бугарија)
2%
7 гласа
Jонско (Албанија)
1%
5 гласа
Преспанско

Вкупно гласови: 322