Која од македонските екипи ќе биде учесник на завршницата на Лигата на шампионите од ракомет?


38%
111 гласа
Вардар
23%
67 гласа
Металург
22%
64 гласа
и двете екипи
15%
44 гласа
ниту една

Вкупно гласови: 286