Каков пласман ќе има Тијана на годинашнава Евровизија?


66%
151 гласа
нема да влезе во финале
26%
61 гласа
ќе влезе во финале
6%
14 гласа
ќе биде до 5-то место, како што таа најавува

Вкупно гласови: 226