Победата на Австрија на Евросонг е:


64%
123 гласа
тоа не е фестивал на песни, туку пазар за гласање
21%
41 гласа
до година за Македонија треба да пее или Фифи или Боки
7%
15 гласа
заслужена
6%
12 гласа
не ја паметам песната ама пеачот/ката да

Вкупно гласови: 191