Велосипедска патека е потребна на релацијата кон:


39%
47 гласа
било каде само да ја има
28%
34 гласа
вливот на Бабуна
27%
33 гласа
кон езеро Младост
5%
6 гласа
не возам не ме интересира

Вкупно гласови: 120