На 6-ти и 7-ми јуни во Велес ќе има два големи музички настани . Ќе одам на:


49%
89 гласа
не одам на ниту еден
24%
44 гласа
Велес фест со Игор Џамбазов и Пеперминт
15%
27 гласа
отворање на базен со Тајзи и Амадеус бенд
11%
20 гласа
ќе одам на двата

Вкупно гласови: 180