Кој ќе биде новиот светски првак во фудбал?


36%
103 гласа
Германија
18%
53 гласа
Холандија
10%
31 гласа
Бразил
9%
26 гласа
Аргентина
6%
20 гласа
Франција
6%
19 гласа
Италија
3%
11 гласа
Белгија
3%
9 гласа
Русија
2%
8 гласа
Англија
1%
3 гласа
Шпанија
1%
3 гласа
Португалија

Вкупно гласови: 286