Кој гостински ансамбл остави најсилен впечаток на годинашниот фолклорен фестивал?


37%
62 гласа
не го следев
19%
32 гласа
Турците
18%
30 гласа
Русите
6%
11 гласа
Бугарите
6%
10 гласа
Србите
4%
8 гласа
Италијанците
4%
8 гласа
Полјаците
1%
2 гласа
Словенците
1%
2 гласа
Израелците
0%
0 гласа
Романците

Вкупно гласови: 165