Кој би сакале да пее на годинашнава Питијада, на почетокот од октомври? (анкетата нема обврзувачки, туку информативен карактер кон организаторот)


27%
367 гласа
Дино Мерлин
10%
140 гласа
Калиопи
8%
113 гласа
Каролина
6%
87 гласа
Звонко Богдан
6%
83 гласа
Бајага
5%
79 гласа
Влатко Стефановски
5%
79 гласа
Џибони
5%
77 гласа
Парни Ваљак
4%
62 гласа
Владо Јаневски
4%
62 гласа
Хари Мата Хари
3%
52 гласа
Марјан Коцев
3%
42 гласа
Елена Ристевска
2%
27 гласа
Гарави Сокак
1%
23 гласа
Борис Новковиќ
1%
19 гласа
Ламбе Алабакоски
0%
13 гласа
Мирослав Шкоро

Вкупно гласови: 1325