Каде одморавте летово 2014-то?


25%
144 гласа
во Грција
15%
86 гласа
на Охридско
10%
61 гласа
на село
7%
44 гласа
на Дојранско
7%
43 гласа
на Јадран
7%
40 гласа
на велешко езеро
5%
32 гласа
во Бугарија
5%
31 гласа
во Турција
5%
28 гласа
во Албанија
4%
27 гласа
на базен
2%
12 гласа
на Преспанско
1%
11 гласа
на планина

Вкупно гласови: 559