Како ја оценувате Питијадата 2014? Се оценува од 5 (најдобро) до 1 (најслабо)


46%
203 гласа
5
21%
92 гласа
4
17%
76 гласа
3
8%
37 гласа
1
6%
27 гласа
2

Вкупно гласови: 435