Кој концерт годинава беше најдобар во Велес?


53%
154 гласа
Прљаво Казалиште и Ареа на Питијадата
19%
56 гласа
Игор Џамбазов и Пеперминт на Велес фест
15%
46 гласа
Тајзи и Амадеус бенд на отоврањето на Базен
11%
33 гласа
Паркети, Суперхикс на Мото забавата

Вкупно гласови: 289