Кој од двата годинашни македонски филмови, неодамна прикажани во Велес, Ви остави посилен впечаток?


42%
60 гласа
не ги гледав
23%
33 гласа
и двата се за никаде
22%
31 гласа
До балчак
7%
10 гласа
и двата се добри
4%
6 гласа
Деца на сонцето

Вкупно гласови: 140