Каде ја пречекувате Новата 2015 година?


39%
68 гласа
во друштво во домашна атмосфера
34%
60 гласа
пред телевизорот со најблиските
11%
20 гласа
во некоја кафеана, дискотека, ресторан
8%
14 гласа
во странство
5%
10 гласа
на планина
1%
2 гласа
на отворено во друг град

Вкупно гласови: 174