Каков пласман и предвидувате на македонската ракометна репрезентација на СП во Катар?


34%
63 гласа
ќе се пласира на Олимпијадата во Рио
24%
45 гласа
ќе игра во разгирувањето
20%
37 гласа
ќе се бори за медал
13%
24 гласа
и самото учество е успех
7%
14 гласа
ќе игра само во првата групна фаза

Вкупно гласови: 183