Кои настани од културата најмногу сакате да ги посетите?


30%
95 гласа
театар
21%
66 гласа
концерт на поп-рок музика
20%
63 гласа
филм
9%
30 гласа
опера и балет
6%
19 гласа
концерт на класична музика
5%
16 гласа
фолк концерт
3%
11 гласа
промоција на книга
3%
10 гласа
изложба ликовна или фото

Вкупно гласови: 310