Кој покрај Парни Ваљак би сакале да го видите на Питијадата во Велес во октомври?


26%
159 гласа
Дино Мерлин
13%
80 гласа
Дубиоза Колектив
10%
64 гласа
Ван Гог
9%
60 гласа
Јелена Розга
7%
47 гласа
Бајага
7%
47 гласа
Хари Мата Хари
7%
46 гласа
Саша Ковачевиќ
7%
44 гласа
Амадеус бенд
3%
24 гласа
Сарс
2%
16 гласа
Тропикал бенд
2%
13 гласа
Сергеј Четковиќ
1%
9 гласа
Пилоти

Вкупно гласови: 609