Каков пласман ќе има Кајмакоски на Евровизија во Виена?


46%
33 гласа
ќе пее само во полуфиналето
30%
22 гласа
не ја следам Евровизија
11%
8 гласа
ќе влезе во финале
11%
8 гласа
ќе има најдобар пласман од сите досегашни македонски претставници

Вкупно гласови: 71